2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Мулик Галина Тимофіївна


Народилася 11 грудня 1940 року в м. Тульчин Він­ницької області.

Закінчила факультет педагогіки та методики початкового навчання Вінницького державного

педагогічного інституту ім. М. Островського. Працювала вихователем, учителем в школі-інтернаті м. Тульчин Вінницької області. З 1974 року вчитель початкових класів Вінницької школи № 17 (нині — фізико-математична гімназія № 17).

Учитель-методист, висококваліфікований педагог, творча особистість, відзначаєть­ся ерудицією, має великий методичний досвід. За роки роботи створила власну творчу лабораторію, головним в якій є раціональна організація прискореного навчання, про­ведення пропедевтики без перевантаження учнів за рахунок продуманого планування програмового матеріалу за роками навчання.

З 1989 по 1995 рік брала участь в експерименті Міністерства освіти і науки України з організації роботи класів прискореного навчання (початкова ланка освіти — за 2 роки).

Має публікації та виступи на Всеукраїнських науково-практичних конференціях з тем: «Розвиток логічного мислення учнів молодшого шкільного віку», «Специфіка навчально-виховної роботи в класах прискореного навчання», «Робота з обдарованими дітьми». У 2003 році вийшов друком збірник «Цікаві задачі».

Відмінник народної освіти УРСР. Заслужений вчитель України (1991). Неодноразо­во нагороджувалася Грамотами Міністерства освіти і науки України.