2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Хабіб Світлана Михайлівна


Народилася 27 травня 1972 року в м. Вінниця. Випускниця Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського (2001). З 2000 року вчитель біології та географії загальноосвітньої шко­ли І—ІІ ступенів - ліцею № 7 м. Вінниця.

Спрямовує свою роботу на розкриття творчих здібностей ліцеїстів, впровадження інноваційних педагогічних технологій для забезпечення особистісно орієнтованого навчання та виховання учнів. На високому рівні володіє методикою викладання, на­уково обґрунтованим прогнозуванням, методами науково-дослідної роботи, ефективно використовує власні методики та програми, зокрема програму роботи з обдарованими дітьми. Приймає участь у міських і обласних семінарах, проводить відкриті уроки та позакласні заходи для вчителів міста та області.

Вихователь призерів міських, обласних і Всеукраїнських олімпіад з біології. Умілий організатор класного колективу. За ініціативи педагога в рамках загальношкільної про­грами «Колективний науковий проект» створено наукові посібники «Обери життя, або профілактика шкідливих звичок», «Здорові діти - здорова нація», «Шляхи досягнення успіху», «Чи потрібна духовна краса у ХХІ столітті».

Дотримується педагогічної етики спілкування, виявляє високу загальну культуру, професійну предметну та методичну компетентність.

Заслужений вчитель України.