2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Друм Володимир Миколайович


Народився 23 вересня 1950 року в с. Буша Ямпільського району Вінницької області.

Закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського (1972). Працював піонервожатим у дитячих таборах «Лісова Поляна», «Колос» Тростянецького району, об­ласному таборі працівників освіти «Орлятко» м. Тульчин Вінницької області, учи­телем української мови та літератури Созівської середньої школи Слов'яносербського району Ворошиловградської області, учителем та вихователем Тульчинської школи-інтернату, методистом і викладачем Тульчинського технікуму ветеринарної медицини, інструктором Тульчинського райкому партії. З 1995 року директор Тульчинської школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без батьківського піклу­вання.

За період роботи зарекомендував себе як спеціаліст, який має ґрунтовні теоретичні знання законодавчих і нормативних актів у галузі освіти, працює творчо, результатив­но. Дбайливий керівник, справжній батько для обділених долею хлопчиків і дівчаток, вкладає в своїх вихованців душу, плекає їхні таланти, прищеплює їм любов до прекрас­ного.

Автор збірки віршів «Мелодії любові і добра».

Спеціаліст вищої категорії. Заслужений працівник народної освіти України (1999). Нагороджений Дипломом Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна» (2002), орденом «За трудові досягнення» IV ступеня.