2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Кобилянська Галина Романівна


Народилася 20 лютого 1970 року в с. Стрілківці Борщівського району Тернопільської області.

Випускниця Чортківського педагогічного училища (1989), Кам'янець-Подільського педагогіч­ного інституту Хмельницької області (1995).

З 1995 року вчитель української мови і літератури та німецької мови, з 1998 року директор Стрілковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

З метою реалізації перспективної програми розвитку школи Г.Р. Кобилянською вироблено структуру управління закладом, диференційовано та індивідуалізовано методи й шляхи досягнення результатів навчально-виховного процесу. Завдяки твор­чому педагогічному колективу та організаторським здібностям керівника у Стрілковецькій школі належним чином здійснюється процес навчання та виховання учнів. У закладі щорічно проводяться районні та обласні семінари-практикуми з базових навчальних дисциплін. На обласному семінарі з географії 2004 року географічний кабінет школи визнано одним з кращих в Україні.

Директор активно сприяє підвищенню фахової майстерності педагогів. Педаго­гічний колектив досяг вагомих результатів у навчанні та вихованні учнівської молоді. Протягом кількох років Стрілковецькі школярі займають І місце серед сільських шкіл району за кількістю призерів II та III етапів Всеукраїнських олімпіад з базових начальних дисциплін. У 2006 році Стрілковецька школа перемогла на обласному етапі та здобула диплом III ступеня у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі на кращу модель інноваційного розвитку сучасної сільської школи.

Досвід педагога «Практика управління сучасною школою в умовах модернізації освіти» схвалено на колегії відділу освіти райдержадміністрації, заклад нещодавно з відзнакою атестовано обласною атестаційною комісією.

Учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель. Заслужений працівник освіти України (2004).