2010
В И Щ А

О С В І Т А

Огієнко Лідія Іванівна


Народилася 16 листопада 1959 року в с. Городище Чорнухинського району Полтавської області.

Закінчила Українську ордена Трудового Черво­ного Прапора сільськогосподарську академію (1982, 1992).

З 1984 по 1985 рік бухгалтер Лубенського міськрайпобуткомбінату; з 1985 року викладач, згодом завідуюча заочним відділом, заступник директора з навчальної роботи, з 2004 року директор Лубенського сільськогосподарського технікуму бухгал­терського обліку

Під керівництвом і за участю Л.І. Огієнко на базі коледжу відбулися рада директорів ВНЗ І—ІІ рівнів акредитації, обласна панорама творчих і методичних ідей, зональний семінар викладачів навчальних практик з бухгалтерського обліку та інформаційних систем і технологій в обліку, обласний семінар з питань удосконалення управління ризи­ками фермерських господарств та малих і середніх підприємств в аграрному секторі.

Член комісії економічних дисциплін методичного центру з підготовки молодших спеціалістів, експертної комісії, комісії Міністерства освіти і науки України з питань підготовки навчальних закладів до зимового періоду.

Автор навчальних планів та рецензент навчальних програм за новими освітніми програмами (напрямок «Економіка підприємства»), автор розробки конкурсу на кращий методичний матеріал та навчальний відеофільм (2003), методичних вказівок з дисциплін «Інформаційні системи і технології в обліку» (2005), «Інформаційні системи і технології в комерційній діяльності»; статті «Робота навчального закладу в системі ступеневої освіти».

Спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Нагороджена знаком «Відмінник аграрної освіти та науки» ІІІ ступеня (2004), Грамотами Лубенської районної державної адміністрації.