2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Некрасова Валентина Василівна


Народилася 11 грудня 1965 року в с. Фурси Біло­церківського району Київської області.

Закінчила Ржищівське педагогічне училище (1985), Переяслав-Хмельницький педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди (1995). З 1985 року працює в Кожухівській загальноосвітній школі І—ІІ ступенів Васильківського району, спочатку — вихователем групи продовже­ного дня, нині — вчителем початкових класів.

На уроках активно впроваджує основні принципи особистісно орієнтованого навчання учнів початкової школи. Творчий підхід, постійний пошук нового — все це сприяє досягненню високих результатів у роботі. Надзвичайна працездатність, безмежна відданість своїй справі, творчий пошук, щира любов до дітей — ключ до майстерності педагога. Урокам В.В. Некрасової властиві хороший темп, динамізм, логічна завершеність, різноманітність і неординарність форм, методів, високий науково-творчий рівень.

Своїми здобутками вчителька ділиться з колегами. Її педагогічні статті друкувалися в посібнику «Уроки рідного краю» (упорядник В.Л. Бейліс, 1996), а також на сторінках газети «Початкова освіта» (2001).

Досвід педагога «Використання нетрадиційних видів робіт на уроках української мови як один із шляхів формування в учнів інтересу до навчальної діяльності» (2007) вивчався методичними службами району, області та впроваджується в практику роботи вчителів.

Учитель вищої категорії, учитель-методист. Заслужений вчитель України (1999). Неодноразово нагороджувалася грамотами Міністерства освіти і науки України та районної держадміністрації.