2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Миронюк Віра Михайлівна


Народилася 3 грудня 1945 року в ст. С. Біла Іванівського району Хабаровського краю.

Випускниця фізико-математичного факультету Київського педагогічного інституту ім. О.М. Горького

(1968). Була вчителем фізики, заступником директора з навчально-виховної роботи і вже більше 10 років працює директором Кухарівської загальноосвітньої школи І—ІІІ ступенів Іванківського району.

В.М. Миронюк ефективно поєднує управлінську діяльність і викладання фізики. Саме завдяки її наполегливості, творчому пошуку та самовідданій роботі в школі розро­блено та здійснено низку важливих заходів з удосконалення якості навчання учнів, переобладнано навчальні кабінети, організовано на високому рівні позашкільну роботу.

Не випадкові її перемоги на конкурсі «Учитель року» у номінації «Фізика», де вона отримала першість у районному етапі та стала лауреатом обласного конкурсу, увій­шовши в трійку кращих фізиків Київщини (2001-2002).

Досвід роботи педагога з фізики представлено на виставці передового педагогічного досвіду «Освіта Київщини» (2006) Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. В.М. Миронюк — лауреат обласного конкурсу авторів навчально-наочних посібників, виготовлених учителями-практиками (автор наочного приладу з фізики «Модель для демонстрування властивостей електричного поля», 2007).

Відмінник освіти України. Делегат ІІІ Всеукраїнського з'їзду вчителів. Заслужений вчитель України (2001). Нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України.