2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Миронова Тамара Василівна


Народилася 5 грудня 1939 року в смт. Первомайськ Алтайського краю.

Здобула спеціальність учителя англійської та німець­кої мов у Горьковському державному педагогічному інституті ім. М.О. Добролюбова (1962). Педагогічну діяльність розпочала в 1960 році піонервожатою і з того часу сумлінно навчає покоління за поколінням іноземної мови. З 1988 року працює в м. Славутич: у загальноосвітній школі № 2, згодом учителем англій­ської мови Славутицького ліцею.

Т.В. Миронова — педагог, якому притаманні висока вимогливість, непримиренність до байдужості в роботі, об'єктивність, повага та доброзичливе ставлення до колег, компетентність і професійна підготовка, вміння довести правоту аргументовано, здат­ність уважно вислухати співрозмовника, визнати власні помилки. У роботі проявляє високий рівень професіоналізму, учитель-новатор. Творчо використовуючи досягнення педагогічної науки, вона здійснює пошук оптимальних шляхів поліпшення навчального процесу вивчення іноземної мови учнями. Уроки педагога-майстра мають практичну спрямованість.

Т.В. Миронова — взірець невичерпної енергії, великої сили волі, працелюбства, енергії і таланту. Незмінний керівник міського методичного об'єднання вчителів іноземної мови. Впродовж багатьох років ділиться своїм досвідом з колегами щодо запровадження інноваційних технологій на уроках іноземної мови. Особливо велику роль у цьому відіграє проведення практичних семінарів. Педагог має багатий досвід роботи з учнями — членами МАН України. Її вихованці відомі як переможці численних міських та обласних олімпіад, різноманітних конкурсів.

Відмінник народної освіти (1979). Учитель-методист. Заслужений вчитель України (2001).