2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Тюрін Володимир Петрович


Народився 5 січня 1951 року в м. Кам’янець-Подільський.

У 1976 році закінчив фізико-математичний факультет Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту ім. В.П. Затонського.

Педагогічну діяльність розпочав учителем фізики середньої школи № 22 м. Хмельницький. Згодом працює в Кам’янець-Подільському харчовому технікумі, учителем фізики в Кам’янець-Подільській середній школі № 16. З 1983 року завуч середньої школи № 7, з 1984 – директор середньої школи № 15 м. Кам’янець-Подільський. З 1987 року завідуючий відділом освіти м. Кам’янець-Подільський, з 2000 року начальник управління освіти і науки виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради.

У 2000 році В.П. Тюрін закінчив магістратуру Центрального інституту післядипломної педагогічної освіти в м. Київ. Викладає в магістратурі Кам’янець-Подільського державного університету.

Державний службовець 9-го рангу; спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії.

З ініціативи та під керівництвом В.П. Тюріна управління освіти і науки виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради взяло курс на комп’ютеризацію шкіл. Щорічно навчальні заклади отримують 80–90 комп’ютерів. Усі школи підключені до мережі Інтернет. В управлінні освіти створено локальну комп’ютерну мережу, зв’язану з навчальними закладами електронною поштою.

В.П. Тюрін володіє високим рівнем управлінської культури, професійною компетентністю, сформованими навичками дослідницької діяльності, здатністю до прогнозування та проектування.

Депутат Кам’янець-Подільської міської ради.

Автор низки статей, методичних рекомендацій, що публікуються на сторінках педагогічних і наукових видань України.

Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України (2004). Член-кореспондент АПСН. Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України.