2010
П Р О Ф Е С І Й Н О - Т Е Х Н І Ч Н А

О С В І Т А

Шевчук Світлана Анатоліївна


Народилася 17 лютого 1949 року в с. Наддністрянське Вінницької області.

Після закінчення факультету початкових класів Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту ім. В.П. Затонського (1971) працювала вихователем групи продовженого дня середньої школи № 5, вихователем дитячого садка № 20. З 1975 року працює в середній школі № 15. З 1986 року заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня.

Упродовж багатьох років працює творчо, використовує сучасні форми та методи навчання для поліпшення навчально-виховного процесу, намагається знайти оптимальну форму стосунків між учителем, учнем і його батьками.

Центральне місце в діяльності педагога займають новітні форми та методи навчання: нестандартні та інтегровані уроки, уроки розвитку інтелекту, зв’язного мовлення, уроки-подорожі. Уроки С.А. Шевчук завжди продумані, методично завершені, цікаві. В них враховані новітні досягнення педагогіки і психології, досвід кращих педагогів-новаторів.

Роботу з учителями С.А. Шевчук як заступник директора з навчально-виховної роботи планує таким чином, щоб охопити всі ланки навчально-виховного процесу, здійснює науково-методичну роботу з колективом учителів початкової школи.

Учитель вищої кваліфікаційної категорії. Старший учитель. Відмінник народної освіти УРСР (1984). Заслужений працівник освіти України (2005). Відзначена Грамотами міського та обласного управлінь освіти.