2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Можейко Галина Опанасівна


Народилася 3 серпня 1952 року на ст. Тягун Сорокінського району Алтайського краю.

У 1975 році закінчила Кам’янець-Подільський державний педагогічний інститут ім. В.П. Затонського за спеціальністю учитель російської мови та літератури.

Трудову діяльність розпочала в 1969 році старшою піонервожатою, працювала вчителем, заступником директора з позакласної та позашкільної виховної роботи. З 1991 року працює в Шепетівському НВК № 1. З 1994 року директор ліцею із загальноосвітньою школою І–ІІ ступенів (з 2000 року Шепетівський навчально-виховний комплекс № 1 у складі: «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів та ліцей»).

Має високу науково-теоретичну та методичну підготовку, виявляє високий рівень професіоналізму. Під керівництвом директора в закладі утвердилася адаптивна модель управління, що реалізується через самоуправління, рівневу адаптацію, узгодженість, самоорганізацію, спільне прогнозування подальшого розвитку. Щорічно за підсумками роботи навчальних закладів міста навчально-виховний комплекс посідає І місце.

З ініціативи Г.О. Можейко в закладі апробовано й запроваджено технологію концентрованого навчання. Ініціатор і організатор упровадження інтерактивних технологій навчання й виховання, рейтингової оцінки громадської активності учнів. За сприяння педагога в закладі створено й оснащено сучасною технікою медіацентр.

У 2006 році навчально-виховний комплекс атестовано «з відзнакою». Заклад є лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України – 2006» у номінації «Школа шкіл». Рішенням Шепетівської міської ради у 2006 році педагогічний колектив занесено на міську Дошку пошани.

Г.О. Можейко – лауреат обласного конкурсу «Учитель року – 2000» у номінації «Директор року».

Депутат Шепетівської міської ради (2002–2006). Член атестаційної комісії при міському управлінні освіти.

Спеціаліст вищої категорії, учитель-методист.

Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України (2007). Нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України.