2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Бабарікова Надія Михайлівна


Народилася 11 липня 1955 року в с. Мічуріне Донецької області.

Закінчила філологічний факультет Донецького державного університету (1977).

З 1977 року працює вчителем української мови та літератури. Учитель-методист, учитель української мови та літератури загальноосвітньої школи № 41 м. Маріуполь.

Н.М. Бабарікова ерудований, висококваліфікований учитель. В основі її педаго­гічної майстерності лежать ідеї гуманізації та демократизації освітнього процесу. Має ґрунтовні знання з психології, що дає можливість здійснювати диференційований підхід у навчанні, вміло керувати учнівським колективом. Велику увагу приділяє прище­пленню учням любові до української мови та літератури, до історії українського народу, його традицій.

Учні Н.М. Бабарікової постійні учасники міських, обласних олімпіад, Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Керівник методичного об'єднання вчителів української мови та літератури школи. Досвід роботи педагога вивчено Донецьким обласним інститутом післядипломної педа­гогічної освіти.

Відмінник освіти України (1998). Заслужений вчитель України (2002). Переможець I та ІІ етапів конкурсу «Учитель року» (1997). Призер конкурсу «Маріуполець року» (2003).