2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Бабак Наталія Анатоліївна


Народилася 10 серпня 1958 року в c. Кірове Дзержинського району Донецької області.

Закінчила Донецький державний університет (1980).

Трудову діяльність розпочала в 1980 році вчителем математики середньої школи № 75 м. Запоріжжя. З 1982 року викладач математики в СПТУ № 12, в середній школі № 1 м. Горлівка. З 1994 року працює вчителем математики в НВК «Горлівська загально­освітня школа І—ІІІ ступенів № 14 - багатопрофільний ліцей "Лідер"».

Учитель плідно працює в інноваційному режимі. Має високий рівень професіона­лізму, ініціативи та творчості. Значну увагу приділяє опануванню та впровадженню інно­ваційних технологій, удосконаленню класичних форм та методів навчання.

Н.А. Бабак має власні наробки в плануванні та викладанні матеріалу за структурно-блочною системою. Нею розроблено програми самореалізації з геометрії та алгебри для учнів 10-11 класів, рекомендації для використання педагогічних програмних засобів на CD-дисках. Її учні призери міських олімпіад та активні учасники обласних олімпіад. Педагог координує організацію і проведення обласних та міжнародних математичних конкурсів «Золотий ключик», «Кенгуру» для учнів міста.

Учитель-методист. Член обласної творчої групи при Донецькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, методичної ради при міському методич­ному кабінеті.

Відмінник освіти України. Заслужений вчитель України (2004). Переможець міського, лауреат обласного конкурсу «Учитель року — 2004». Нагороджена Грамотами Міністер­ства освіти і науки України.