2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Миронов Володимир Іванович


Народився 31 травня 1947 року в м. Чернівці.

У 1979 році закінчив філологічний факультет Чернівецького державного університету.

1963 року почав трудову діяльність слюсарем-сантехніком, працював токарем на заводі, шофером на автопідприємстві. З 1967 року керівник гуртків картингу Чернівецької обласної станції юних техніків (нині Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді). З 1979 по 1981 рік директор закладу.

В.І. Миронов – неодноразовий чемпіон і призер змагань з картингу в командному і особистому заліках в Україні. За період трудової діяльності педагога через гуртки пройшло понад 1000 школярів. Виховано та підготовлено десятки чемпіонів і призерів всеукраїнських і міжнародних змагань з картингу, членів збірної команди України, а також єдиного українця, що потрапив до збірної СРСР з картингу, переможця міжнародних змагань з картингу – МСМК Сергія Чубенка.

З 1974 року команда вихованців гуртків картингу Чернівецького ОЦНТТУМ постійно отримувала призові місця на всеукраїнських змаганнях з картингу серед учнівської молоді завдяки наполегливій і творчій праці їхнього керівника.

У 2000 році В.І. Мироновим організовано громадську організацію картинг-клуб «Захід», який координує роботу з розвитку картингу в західному регіоні України.

Педагог не шкодує сил, здоров’я та особистого часу для досягнення поставленої мети – популяризації картингу серед дітей та отримання високих результатів спортсменами під час змагань різного рівня.

Активно виступає в засобах масової інформації з метою популяризації картингу.

Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України (2006). Нагороджений численними Грамотами Міністерства освіти і науки України, Міністерства у справах сім’ї та молоді України, Центрального комітету ТСОУ, Федерації картингу України. Лауреат Премії ім. О. Поповича.