2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Мельник Ольга Володимирівна


Народилася 29 вересня 1940 року в с. Великий Жванчик Дунаєвецького району Хмельницької області.

Закінчила факультет фізичного виховання Кам’янець-Подільського державного педагогічного інституту (1968).

У 1970 році почала працювати в Путильській се редній школі. Була вимогливою та принциповою, самовідданою справі, якою займалася. Завжди володіла новітньою науковою інформацією, ді лилася досвідом з колегами.

Душа педагога була відкритою до роботи з дітьми. Спорт став сенсом життя. Вихованці О.В. Мельник були в усьому першими, займа ли призові місця на районних і обласних спартакіадах.

У 1999 році з 39-річним стажем роботи педагог вийшов на заслужений відпо чинок. У даний час О.В. Мельник роз робляє індивідуальний комплекс вправ для людей з важкими фізичними травмами.

Учитель-методист. Відмінник народної освіти УРСР (1986). Заслужений вчитель України (1995). Ветеран праці. Нагороджена медаллю «В пам’ять 1500-річчя Києва», нагрудними знаками «Антон Макаренко», «Відмінник освіти України»; Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг, Академії педагогічних наук України, Ватутінської та Деснянської районних державних адміністрацій у м. Києві, знаком «Ветеран столичної профтехосвіти України», Грамотами Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).