2010
З А Г А Л Ь Н А

С Е Р Е Д Н Я

О С В І Т А

Мисан Григорій Володимирович


Народився 5 серпня 1950 року в с. Дейманівка Срібнянського району Чернігівської області.

Закінчив Харківський державний університет (1970) та Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди (1976) за фахом учитель фізики та математики.

Трудову діяльність розпочав у 1971 році на посаді лаборанта Науково-дослідного центру Харківського державного університету. 5 років працював інженером телеретранслятора м. Прилуки Чернігівської області. Понад 25 років присв’ятив педагогічній діяльності: працював учителем математики та фізики Обичівської восьмирічної школи Прилуцького району, учителем фізики, інформатики Прилуцької середньої школи № 6 Чернігівської області, директором загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 6. З 2007 року обіймає посаду радника Прилуцького міського голови. Педагог не залишає роботу з дітьми – продовжує викладати інформатику в Прилуцькій загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 6.

На посаді директора Прилуцької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 6 Г.В. Мисан працював з 1996 по 2007 рік. Зарекомендував себе як цілеспрямований, мудрий і авторитетний керівник. Під керівництвом директора колектив школи активно запроваджував у життя інтерактивні технології навчання.

У 2005 році рішенням регіональної експертної ради з ліцензування і атестації закладів освіти при управлінні освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації очолюваний Г.В. Мисаном заклад атестовано з відзнакою.

Брав активну участь у розробці документів про освіту, цільових програм, спрямованих на розвиток школи, міста. Голова постійної депутатської комісії Прилуцької міської ради з питань освіти, молоді, культури, фізкультури, спорту та соціального захисту населення.

Відмінник народної освіти УРСР (1989). Заслужений вчитель України (1998). Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Прилуцької міської ради, Грамотами управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, управління освіти Прилуцької міської ради.