2010
П Р О Ф Е С І Й Н О - Т Е Х Н І Ч Н А

О С В І Т А

Михалко Світлана Олексіївна


Народилася 24 жовтня 1953 року в смт Куликівка Чернігівської області.

У 1975 році закінчила Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т.Г. Шев ченка за спеціальністю історія.

Свій трудовий шлях С.О. Михалко розпочала в 1975 році вчителем історії Чернігівської середньої школи № 27. У подальшому працювала секретарем Чернігівського міського комітету ЛКСМУ по роботі з учнівською молоддю, заступником директора з навчально-виховної роботи технічного училища № 15. З 2000 року директор Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.

Любов до рідного училища, турбота про його майбутнє, небайдужість до кожного учня та педагога, щире бажання зробити якомога більше для розвитку професійно-технічної освіти – усе це є справжнім джерелом педагогічних ідей С.О. Михалко, які реалізуються в повсякденній праці.

Завдяки наполегливій роботі колективу закладу в училищі на сучасному рівні обладнано майстерні та аудиторії. Це дає змогу підвищити якість навчання, ефективно проводити науково-технічні конференції, семінарські, практичні, лабораторні та виробничі заняття.

На базі училища створено Навчально-практичний центр сучасних швейних технологій та дизайну, Всеукраїнську школу передового досвіду, де учні оволодівають сучасними швейними технологіями. Внаслідок плідної та творчої роботи колективу учениця Примаченко Марина стала призером Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Кравець».

Викладач вищої категорії. Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України (2006). Нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради України (2007).