2010
П Р О Ф Е С І Й Н О - Т Е Х Н І Ч Н А

О С В І Т А

Рогатюк Володимир Федорович


Народився 5 листопада 1939 року в с. Мусіївка Ружинського району Житомирської області.

Закінчив Житомирський автошляховий технікум за спеціальністю «експлуатація автотранспорту» (1964), Київський інститут інженерів цивільної авіації за спеціальністю «експлуатація літаків та двигунів» (1972).

Завідуючий Будинком культури с. Мусіївка (1957–1958), диспетчер відділу централізованих перевезень Київавтотрансу (1964–1966), майстер виробничого навчання, викладач СПТУ № 40 (1973–1978), викладач автосправи (1978), з 1989 року заступник директора з навчально-виховної роботи, з 1993 року директор Золотоніського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Упродовж усього існування закладу В.Ф. Рогатюк брав активну участь у створенні й зміцненні матеріальної бази навчальних профілів комбінату. Як керівник освітнього закладу він один із перших в області провів ліцензування всіх профілів професійного навчання комбінату.

Умілий організатор учнівського та педагогічного колективів. Учні комбінату з профілів металообробки та швейної справи займали призові місця на обласних і Все українських олімпіадах з трудового навчання.

Теоретичні та практичні заняття з автосправи проводить на високому науково-методичному рівні, постійно формує в учнів міцні професійні навички. При складанні іспитів у МРЕВ ДАІ на кваліфікацію водія транспортних засобів категорії «С» понад 95 % його випускників успішно захищають набуті в МНВК знання.

В.Ф. Рогатюк неодноразово брав активну участь в обласному конкурсі передових педагогічних технологій і був відзначений цінними подарунками.

Учитель вищої категорії. Заслужений працівник освіти України (2006).